Lad os rekruttere Jeres næste medarbejder

Det kan til tider være en udfordring, i en travl virksomhed, at finde tid til at finde nye medarbejdere,

Vi har med vores mange års erfaring, og mange aktiviteter indenfor vikar og rekruttering til entreprenør- og transportbranchen opbygget en omfattende CV-database, der indeholder et stort antal af kvalificerede kandidater. CV-databasen er opbygget så vi hurtigt og effektivt kan håndplukke kandidater, der matcher lige nøjagtigt den profil Jeres virksomhed søger.

Dette betyder, at vi har hurtig adgang til flere relevante kandidater, så vi hurtigt kan få sat skub i udvælgelsesprocessen.

Varigheden af forløbet i en enkelt rekruttering afhænger naturligvis af mange faktorer, såsom markedsforhold, særlige krav til kompetencer osv., men typisk kan TMN Crew præsentere mulige kandidater allerede efter 2-3 uger.

Rekruttering kan gribes an på flere måder. Som udgangspunkt tilbyder vi to former for rekruttering, den rene rekruttering, hvor vi finder en medarbejder til direkte ansættelse i virksomheden, og try and hire, som er en mellemting mellem et vikariat og en direkte rekruttering. Her starter en ansættelse som et vikariat. Det giver en god mulighed for at afprøve samarbejdet, inden I forpligtes af en fastansættelse. En hurtig, enkel og effektiv løsning. Læs mere om try and hire her

Ska vi hjælpe jer med at finde jeres næste medarbejder, så kontakt os her eller på info@tmncrew.dk du kan også ringe på 26 300 310 så vi kan få sat skub i jeres næste ansættelse