TMN Crew er en service virksomhed, som idag servicere vores kunder inden for tre hovedområder, Entreprise, Materieludlejning og Mandskabs udlejning. TMN Crew`s entreprise afdeling er autoriseret kloakmester, og har igennem de sidste mange år udført både større og mindre kloakopgaver, i enten hoved eller fagentrepriser, og vi blandt meget andet inden for kloak, specialiseret sig inden for giftfri rottebekæmpelse i kloakkerne, vi levere monterer og servicerer rottespærrer og mekaniske kloakrottefælder, til giftfri bekæmpelse af rotter i kloakkerne. Vi udføre også både større og mindre jord eller anlægsopgaver, i enten hoved eller fagentreprise, og med  vores bredde maskinpark, som er udstyret med 2d eller 3d GpS maskinstyring, kan vi løse de fleste opgaver. Vi har Gravemaskiner i alle størrelser, samt dozerer, gummigede, dumpere osv. I vores materieludlejning, har vores kunde mulighed for at leje, noget af markedets mest moderne grej, både med og uden føre. vores brede maskinprogram kan dække de flestes behov, hvad enten det gælder lifte teleskoplæssere eller anlægsmateriel. vi udlejer vores materiel til til både erhvervs og offentlige kunder samt privatkunder. Vores mandskabudlejning servicerer bygge, anlægs og transportbranchen med dygtigt og kvalificeret mandskab. Vores anlægsafdeling har nogle af landets dygtigste  maskinførere, rørlæggere, håndfolk og anlægsgartnere Bygafdelingen leverer effektive tømre, mure, elektrikere, malere og vvs montører. og vores transportafdeling har erfarne chauffører til de fleste typer biler. Vi løser både kortere og længerevarende opgaver for store og små virksomheder samt for det offenlige Udover udlejning af mandskab, tilbyder Mandskabs udlejnings afdeling også rekruttering af medarbejdere, til din egen produktion.

Vi vil være de bedste til det, vi laver uden dermed at være de dyreste, men Ingen virksomhed er bedre end deres medarbejdere. Derfor lægger vi stor vægt på et godt og sikkert arbejdsmiljø, og vi går ikke på kompromis. Alle vores medarbejder er kompetente og servicemindede, og med  deres store erfaring, kan vi løse de fleste opgaver. Vores kunder jer typisk kommune stat erhvervs eller privat kunder.

Vi er kvalitetsbevidste og vil levere høj kvalitet. Vi har endvidere en professionel holdning til planlægning og leveringsaftaler. Vi ønsker, at fremstår som en attraktiv, troværdig og kvalitetsbevidst samarbejds­partner – en partner, som er kendetegnet ved at levere kvalitetsprodukter med en flot finish – til aftalt tid. Derfor har vi forpligtet os selv og alle medarbejdere til at arbejde efter vores formulerede kvalitetspolitik, der bl.a. lægger vægt på:

·    At levere et produkt, der er nøje afstemt med kundens forventninger
·    At levere en god faglig rådgivning
·    At overholde vores aftaler
·    At vores tekniske viden og færdigheder har et niveau, der svarer til de opgaver, vi påtager os
·    At inddrage medarbejderne i kvalitetsarbejdet og øge bevidstheden om den enkeltes bidrag til kvaliteten af det færdige produkt

TMN Crew er del af en større byggegruppe, og vi har et tæt samarbejde med vores søster selskaber, Stålcarporten.dk, Dansk Havedesign og Nordisk Ståldesign